T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / TALAS - Yavru Vatan Anaokulu

Yavru Vatan Anaokulu

Telefon
352 437 90 39
Belgegeçer
0
WEB
https://yavruvatananaokulu.meb.k12.tr
Adres
Yenidoğan Mahallesi Deliçay 1 Sokak No17 Talas/ KAYSERİ
Vizyon
Kalitede sürekliliği hedefleyerek; önce ilimizde sonra ülkemizde ve dünya çapında başarılarından söz edilen marka bir kurum olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları ve İlkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında ilerleyen, çağdaş,demokratik,üretken,kendini ifade edebilen,empati kurabilen, sorgulayan,keşfetme gücüne sahip,bilinçlendirilmiş ebeveyn desteğiyle,sevgi ve güven ortamında mutlu bireyler yetiştirmek; İmkansızı mümkün,mümkünü kolay,kolayı da zevkli ve farklı yapmak için varız.
Başarılar
Okulumuz Okul Öncesi Eğitim Hizmetleri Kapsamında *İSO 9001:2008 (Uluslararası Kalite Sistemi standardına uygun bir kalite yönetim sistemine sahiptir) *İSO 14001:2004 (Uluslararası Çevre Yönetim sistem standardına uygun bir çevre yönetimine sahiptir) Belgeleri Bulunmaktadır. *Okulumuz "Temiz Okul, Sağlıklı Okul" Projesi kapsamında "Beyaz Bayrak" ödülü almıştır.TKY Alanında yapmış olduğumuz çalışmalar sonucu, 2010-2011 eğitim-öğretim yılında ekip kategorisinde ilçe İkincisi ve İl üçüncüsü olduk,2012-2013 eğitim -öğretim yılında ekip kategorisinde il birincisi ve kurum kategorisinde il ikincisi olduk ve ekip kategorisinde Türkiye üçüncüsü olma başarısını gösterdik. Eko okullar projesinde yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda Yeşil Bayrak aldık.
Öğretmen :11
Öğrenci :189
Derslik :5
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1050
Öğretim Şekli :İkili
Saatler
SABAHÇI GİRİŞ: 07:30 SABAHÇI ÇIKIŞ:12:20 ÖĞLECİ GİRİŞ:12:30 ÖĞLECİ ÇIKIŞ:17:30
Isınma
Merkezi doğalgaz kalorifer ısı sistemi.
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
otobüs
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
1.5km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Eko-Okul, Su Hayattır Projesi
Yazdır